18.02.2021 р. в КП «ДМКЛ ПМР» проведено навчання-тренінг з представниками підрозділу ДПРЧ № 3 1-го ДПРЗ ГУ ДСНС України в Полтавській області з відпрацюванням практичних навиків медичного персоналу  відділень анестезіології та інтенсивної терапії  , оперблоку,   онкогематологічного, « Педіатрія № 1»   та в приймальному відділеннях.

Відпрацьовані питання обміну оперативною інформацією з територіальним підрозділом ДПРЧ № 3 1-го ДПРЗ ГУ ДСНС України в Полтавській області   для сталого енергоживлення апаратів   та кількістю одиниць медичного обладнання, необхідного до забезпечення хворих.

В відділенні "Педіатрія №1" (інфекційно-діагностичні ліжка) на ІІІ поверсі в присутності представників ДСНС, був запущений бензиновий генератор «Matari» потужністю згідно паспорту – 7 кВт, який вмикається в ручному режимі та забезпечує електричною енергією палати ІІІ поверху відділення (за потребою).   Відпрацьовані дії медичного персоналу   відділення під час аварії у системах електромереж.

Перевірено технічний стан бензинового генератора «MATRIX PG-5500» потужністю згідно паспорту – 5,5 кВт, який вмикається в ручному режимі та забезпечує електричною енергією відділення анестезіології та інтенсивної терапії (2 палати), оперблок (1 операційна).