Дитяче поліклінічне відділення №1

Дитяче поліклінічне відділення №1 дитячої міської клінічної лікарні м. Полтави  знаходиться за адресою м. Полтава, вул. Олександра Бідного, 2 та розраховане на 240 відвідувань в зміну.

 

Колектив відділення складається з висококваліфікованих фахівців в сфері охорони здоров’я.

Завідуюча відділенням – лікар вищої категорії Дикун Наталія Семенівна.

Старша сестра медична – Стетюх Наталія Миколаївна - вища категорія.

Медичну допомогу дітям з періоду новонародженості та до 18 років надають: 10 лікарів з вищою категорією, 2 лікаря з першою категорією, 2 лікаря з другою категорією.

Прийом фахівцями  ведеться  в дві зміни з 8.00 до 18.00 згідно графіку.

Основні підрозділи поліклініки:

реєстратура – телефон 68-90-68;

кабінети лікарів фахівців: гастроентеролога, офтальмолога, отоларинголога, імунолога,  

         невролога, кардіоревматолога, хірурга, уролога, гематолога, гінеколога,                  дерматовенеролога, кабінет інфекційних захворювань, логопеда.

центр хірургії «Одного дня», де лікуються діти, які не потребують цілодобового медичного нагляду. За рік проводиться до 200 оперативних втручань. У центрі хірургії «Одного дня» проводяться хірургічні втручання з приводу: пахова, пупкова кили, варікоцеле, водянка яєчка, крипторхізм, кіста сіменного канатика, рубцевий фімоз, деформація вушних раковин, доброякісні новоутворення.

денний гастроентерологічний стаціонар, в якому лікуються діти із захворюваннями шлунково-кишкового тракту та не потребують суворого ліжкового режиму.

денний гельмінтологічний стаціонар, в якому за рік отримують лікування до 200 дітей з приводу: ентеробіоз, аскаридоз, лямбліоз, токсокароз, опісторхоз.